4 grunde til at have et liv uden for kontoret er så (så!) Vigtigt

At have et liv uden for arbejdet antyder et par ting: Du er interesseret i at finde balance mellem arbejdsliv og liv, du ved, hvordan du slukker for eller indstiller arbejde og fokuserer på dig selv, dine venner eller din familie, og du er sandsynligvis temmelig interessant . En nylig artikel fra Harvard Business Review forklarede, at det at gøre et liv uden for arbejdet faktisk gør folk glade. Men hvis det lyder for indlysende, er det værd at prøve at forstå, hvorfor dette er sandt.

Men inden vi går ind i det, vil jeg gøre følgende: At være interesseret i andre ting end dit job betyder ikke, at du ikke kan lide det, du gør, eller at du ikke er forpligtet til det. Det betyder ikke, at du ikke ønsker at klatre op på stigen eller tjene en masse penge eller være en leder.

1. Du undgår udbrændthed

Hvis du arbejder hele tiden, er du bundet til at udbrænde på et tidspunkt. Og det er ikke altid nemt at komme tilbage fra det. At tage tid til at fokusere på personlige interesser og aktiviteter kan faktisk føre til, at du bliver mere kreativ i din daglige dag.

Det er ikke altid muligt at forlade arbejde på kontoret - ikke når vi er tilsluttet døgnet rundt, men det er muligt at insistere på at udskære tid for dig selv (og du kan starte med at læse disse tip til, hvordan succesrige iværksættere gør det).

2. Du udvider din vidensbase

At gøre mere kan gøre dig til en mere flerdimensionel person, der er i stand til at tilføje samtalen eller bringe en lyspæreepiphany til tegnebordet.

Du ved virkelig aldrig, hvad der vil fremkalde geni - måske er det noget, din kollega siger på et møde, men måske er det noget, du støder på, når du cykler på en lørdag eftermiddag. Som Muse-forfatter, Alyse Kalish, skitserer i en artikel om at komme med strålende ideer, er der otte overraskende måder at gøre det på, herunder drikke, brusebad og endda lur

3. Du har en grund til at tænke gennem hårde dage

Når vi har noget at se frem til uden for jobbet, kan det være kraftigt nok til at komme igennem en hård periode på det officielle ur. Faktisk er det ikke en dårlig idé at komme på en aktivitet, når du gennemgår en hård tid, så du har noget at se frem til i slutningen af en lang uge (eller dag).

4. Du er mere interessant

Hvis du kun forlader kontoret for at gå hjem, besvare flere e-mails og læse en bog om, hvordan du kan være en succesrig leder, går du glip af. Det er ikke et rig, opfyldende liv.

Det er en, der er fuldstændig fokuseret omkring dit job. Har du nogensinde spurgt en ven om, hvordan hans dag gik, kun for at fortryde det 30 minutter senere, når han bare droner og fortsætter om sit seneste projekt? Vær ikke den person.


Du vil måske også syntes om