8 måder at de-stress dig selv på arbejde på et øjeblik

Når du tænker på dit 4 * 4-arbejdsområde, er fred og ro ikke de første ord, der rammer dit sind. Din dag er fyldt med intense møder, vanvittige arbejdstider og varme argumenter, men hvem sagde, at din dag skal handle om stress? Normalt, når noget på arbejdet irriterer dig, er den bedste måde at tackle det på at forstå, hvad der forårsager negativiteten i første omgang. At ikke behandle dine følelser og årsag til stress fører ofte til alvorlig angst, blodtryk og depression.

Men lad os hjælpe dig med nogle effektive måder at fjerne stress på dit arbejde på dit skrivebord. Du vil ikke tro det, men det tager bare en god åndedrag at overføre dig fra et dårligt humør til noget, der kan berolige dine nerver. Iværksætter Indien forstår, hvad alt man går igennem, og bringer nogle enkle strategier, der har vist sig at nulstille og lempe ens system.

Træk vejret, det er vigtigt

Langsomt og dybt vejret. Selvom dette måske lyder som den mest basale ting for dig, har det en enorm indflydelse. Når vi er stressede, frigiver vi adrenalin, hvilket gør os mere stressede og fører til paniske tilstande. Åndedrætsøvelse hjælper med at pacificere vores ængstelige sind. Formlen er enkel, fokuser dit sind på noget, som din krop laver, og det får ro. Bare sad på din stol og tæl hver udånding indtil 10. Gentag den ti gange og bemærk forskellen.

Hukommelsespil

Når du er anspændt, skal du henvende dig til Smartphone-spil, de er den bedste frelser. At spille disse spil bringer din hjerne i en bedre tilstand af tankegang. Du kan ikke være følelsesladet, mens du tager beslutninger, man skal være rationel. At forkæle sig med hukommelsespil som Tetris, Puzzle og Word-spil gør din hjerneløs reaktiv over for stress.

Spørge dig selv

At stille spørgsmål til dig selv er ofte den bedste måde at håndtere en stresssituation på. Spørg dig selv, ”Vil dette problem / spørgsmål være et par år nedefra?” Se på ting fra en større sammenhæng. Fordi hvad du gør skal være vigtigt på lang sigt. Prøv at gøre dette, og hvad der ser ud som det livskærvende øjeblik for dig, vil se ud som et lille problem, som du let kan håndtere.

Skriv dine tanker

Du er stresset, når du har fået nogen kontrol over dig selv, skal du tænke i en dagbog. Hvis du gør det, kan du adskille dine følelser og give dig en klar vision. Prøv at gøre dette, så vil du indse, at situationens alvor er en måde at mindske, end hvad du antog, da du ryste.

Genstart dit system

Den bedste måde at tænke på ting med en klar tankegang er at genstarte dit system. Det er nøjagtigt som hvordan du tænder og slukker for din mobiltelefon. Du sidder på din bærbare computer hele dagen, og det kræver en vejafgift på dine øjne. Sæt lige på din stol, luk øjnene og sæt hælene på dine håndflader på dine øjne, og tryk dem forsigtigt. Dette vil lette belastningen og genstarte dit system med det samme.

Arme over dit hoved

Undertitlen ovenfor minder måske simpelthen dig om en straf, som man plejede at få i skolen. Stå op fra din stol og stå med fødderne fra hinanden i en hofteafstand. Hæv armene over dit hoved, det er en af de bedste øvelser for at reducere spændinger. Forbind derefter fingeren, og vend håndfladerne ud, og stræk den over dit hoved. Tag en dyb indånding og løft din skulder, indtil de når tæt på dine ører. Slip dem ned. Træk din krop stramt, så din rygsøjle stiger høj, og din mavemuskler er gemt i. Bliv i denne position i 3-4 åndedrag. Efter denne øvelse lader du indånde mere ilt.

Latter video

Du har lige fået 60 sekunder, og griner er en af de bedste medicin til at reducere din stress. Fyld dit Youtube / håndsæt med små morsomme videoer, og lad dig selv få en god latter.

Du vil måske også syntes om